Welcome To my Blog
Mimi Syahira Binti Mohd Sahid
18 years old
Taken By Muhammad Shahin
My First Facebook Full
My Secound Facebook
Second Blogger



Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
♥ Happy Spoke Family ♥
Tuesday, 13 November 2012 | 04:18 | 1 comments
♥ Ayiem Fyllo ♥










                                                              

Meet My New Hot Boyfriend ...
Wednesday, 18 July 2012 | 19:22 | 0 comments
 Nama Dia Amin .. I love him so much ... tapi kadang kadang pelik ngan perangai dia .. hmm apa pun sebab sayang aku tahan je la kan .. Tak tau napa aku sayang dia sangat ... Aku harap hubungan kitaorang berkekalan :)

#Walau apa pun yang saya nampak , saya akan tutup sebelah mata je .. sebab saya taknak hubungan kita retak !!! :) I love you AMIN IMRAN ...


Ni gambar time kitaorang meet hari tu ... Tak sangka dapat meet dia  :)




Aku harap Amin tak akan menhancurkan hati aku ... :)
KBYE !! LOVE YOU !!

Labels:


♥ Awak yang satu ♥
Tuesday, 19 June 2012 | 21:30 | 0 comments
ermm awak nak tau tak ??Bila semakin jauh kita,semakin saya  merindui awak ... 

Bila semakin lama kite berjauhan..semakin kuat rindu saya terhadap awak ..

Saya  mencuba utk percayai awak  kerna saya yakin masih ada cinta diantara kita..Tak sangka saya dapat awak urmm .. Saat pertama kali awak cakap awak serious dengan saya hati sya berdebar2 
walau kita jauh, awak dekat di hati saya  .. semoga awak  tidak akan lupekan saya    Aku harap aku sentiasa di ingatan awak  sayang . saya  nak awak tahu yang saya sangat sangat mencintaimu semoga hubungan kita ini berkekalan lamanye Amin :)  


  
 ♥  Aku sangat sangat mencintaimu  Sayang awak ketat ketat  
 Nur Amin Imran  ♥ Is mine  




Ke manakah Diriku Menghilagg ?
Thursday, 12 April 2012 | 02:40 | 0 comments

Hye hye hye ! aku kembali …eh eh mesti korang rindu aku kankan ? tertanya tanya tak kemanakah diriku ? Werkk!! “cik mimi syahira bukan artis pons ! ngekk sampai orang nak cari hang kans? Grr ” :P Koerang koerang koerangg ,soryy arhh tau sbb baru nak update blog.. huhuh ! act aku tak tau nak update apa kat blog nieyh ! maklum la , aku rasa blog ni special sangat ! grr special ke? Tah lah .. Korang rasa?  Sebenarnya aku ada 2 blog.. Lagi satu blog tu pelik sikit namanya syahiragedik@blogsport.com pelik kan mengaku gedik ? hahaha ! susah kan nk jumpa orang mcm aku ni mengaku gediks !!  Terbaik lah kau sayanggs ! *woi puji diri sedirilah kau gediks ! * Bio lah kans! Kau jeles ke babe?  Lalalalal !  woi woi woi korang yang tengah baca nie , rajin btol kans! Btw tahnks sangat sangat tau ! Sayangg korang kerana sudi baca blog aku yang tak seberapa menarik ceritanya nieyh  !! Korangg da makn ?? eh eh kowang kowang ada twitter tak ?? Ada?? Kalau ada tolonggg ! hehehe ! Folow la aku yea sayanggg ! tak tau nak follow kat mne?? Kau Nampak tak burung kat blog aku yang comel nieyh ? hah tekan dia .. jumpa la sayangg ! Ada facebook ? mesti ada kan ?  Kalu ada … Add la sayang oi ! aku ada 3 acc tau ! frist acc aku da full .. Tapi mne mne yang rajin nk tekan add as friend to , tekan je lah takde masalah , kalau facebook send request  kat aku , aku appve  ye sayangg! Tapi ada syarat … “Amboi syarat syarat plak aku nieyh !” Syarat syaratnya ialah >> Gambar Facebook anda hendaklah gambar sendiri okegg!  Aku tak minat gambar gambar cartoon nieyh <<
harap maaf lah ye kalau aku tak appve jangan kata aku bajet plak yerr! Aku tak bajet lah sayangg ..  Sape kenal aku tau le aku cam ne kan ? nak tau mcam ne perangai aku ?  Okeyy aku bagi tau sikid sikid ye baby !! Aku manja , Aku suka membebel , Aku Take care orang nye ..  Macam macam lagi ah , nak tau perangai aku ? kenal aku dulu oke ..  hah larat tak nak baca ag nieyh  hah ? ala lagi sikit je nak cerita pasal  Pantang pantang aku palk ialah


>> Tak Kenal aku betul betul then nak kutuk aku lebeh lebeh mmgFUCKING  THIS PERSONkalau kau bukan aku buat dairy tak payah lah nak story lebih pasal aku ye ?  Ada orang tertentu je tau pasal aku A-Z  okeh ! Dan dan dan aku benci orang yang kutuk aku kat blakang blakang nieyh .. <<

Terutamanya kawan perempuan aku .. hurmm aku tak tau napa kaum perempuan suka kutuk blakang ye? Aku puns perempuan gaxx . hurmmm Seriously aku cakap ngan kowang aku takde bestfriend girls ! yang aku angap bestfriends  semuanya tikam aku . boleh burukan akulagi demi kepentingan diri sendiri .. Aku terima kasih sanggat kowt ! hurmm .. Aku doakan kau bahagia atas kejatuhan maruah aku ye kwans ! Grr sabar je lha kans ? Allah sayang orang yang sabar ! btol ark ? ? Kowang nak tau ark ? cakap nak cakap nak ! hehehe ! Bestfriend aku kebanyakanya adalah lelaki tau! Sebab lelaki nieyh lain sikid , memahami .. huhuhu ! tak semua orang arhh tok jenis gak en ?  Eh korang jangan ingat aku takde members pompn plak ! Ada lah .. huhuhu ! NAk tgok dowang ark ? tgok arhh Blog num dua aku uh ! Tgok tau tau ? Hehe sorry eyh  penat korang baca kans ? alalo tak banyak sangat pon kans? Blog orang lain lagi banyak  membebel tau ! btw thanks sanagat sangat sebab sudi baca blog aku !! Sayangg korang arhh ! Rasa nak nangis je rasa terharunya .. Waaaaaaaaaaaaaaaa~(LOL) hahahha ! (^_^) chil la beb btol ark ? hihih ! Chil chil chil !  Woi korang jangan lupa da add facebook aku tuh jangan lupa like page aku tau tau ? “amboi ada page kak ?” hehehe !  kenapa kenapa ? tak salah kan aku nak buat pagE? Alahhh semua orang bole buat la sayangg ! kan kan ?? jawap ye ye ye!!!!  Alalolo Kesiannya dia penat baca ye ! okelah see you nxt post keyhhh !!! Muahhxxxx! <3



P/S : sorry disebabkan aku mangsa SPM maybe aku takde masauntk semua ni .. tapi kalu ada masa jnji jumpa korang kat 3 tempat tu okengg ? hehe !(^_^)

Labels:


◕ ‿ ◕ My heart was broken baby ◕ ‿ ◕
Thursday, 15 March 2012 | 21:37 | 0 comments




hey guys out there ! Thanks bcoz sudi melawat blogger syahira .. Today syahira wanna told  you about that My  heart was  broken baby ! Im so sad wahai encik  ahmad afnan Y_Y ..
Now syahira dah single . Dan syahira tak nak ade sesiapa gantikan tempat encik ahmad afnan .. Afnan lah  lelaki paling bermakna yang pernah syahira couple .. Syahira tak pernah sayang lelaki macam syahira sayang afnan . Afnan couple yang paling comel , sweet dan memahami syahira . Sumpah afnan ! Syahira tak akan pernah lupakan afnan ! Becoz you are my frist love ! Afnan , syahira lepaskan afnan sebab mungkin afnan perlukan peluang untuk enjoy kan .
So Kita “
Putus buat sementara “ insyaalah sayang kalau kita ade jodoh pasti satu hari nanti kita akan bersatu balik 
◕ ‿ ◕ Dan syahira berharap afnan tak akan lupakan syahira jugak ye .. Sekarang syahira nk tumpukan pelajaran dengan sepenuhnye sebab syahira rasa syahira agak serabut la bila kita couple jauh jauh ni kan .. So syahira redha je ape yang syahira Nampak sekarang kat facebook afnan ◕ ‿ ◕ Afnan saya sayang awak ! saya nak Nampak awak bahagia .. Mungkin saya tak bole buat awak bahagia . Saya harap orang yang gantikan tempat saya tu bole buat awak bahagia .. Dan saya nak awak tahu hati saya milik awak selamanya .. Saya akan tggu awak sampai saya benar benar tak larat nk tggu . hehehe ! jangan risau kalau saya ade penganti awak .
 saya nak .awak orang pertama yang tahu , yang da ade orang lain yang bole buat saya bahagia sayang!!  Errmmm .. tapi buat masa nie hati saya belum terbuka untuk sape sape .. sebab takde sape yang lagi perfect dari awak ! saya nak kalau ade sesiapa yang nak gantikan tempat awak tu . Kalau bole perangai die saling tak tumpah macam awak ! sebab die akan buat macam awak yang berada di depan saya … Seriously dalam hati kecil saya berkata kata “Tiada sape yang bole buat mcm awak buat saya bahagia “  saya rasa bersyukur dapat kenal awak .. Lelaki seperti awaklah yang saya idam idamkan selama ni .. tak sangka ade jugak lelaki idaman ku dalam dunia ni . hehehe
J Awak ! thanks ye selama kita couple saya happy sangat  ! Awak pandai jaga hati saya .. Awak pandai buat saya jelous pandai pujuk .. Awak pandai buat saya gelak , menangis ,marah ! hahaha ! you are so sweet and nice bf pernah saya ade .. My memory with you will always be nice and sweet .. Thanks you for being with me ◕ ‿ ◕
I LOVE YOU VERY MUCH ! ALL MY LIFE I WILL REMEMBER YOU ! I NEVER LET YOU GO FROM MY LIFE 
◕ ‿ ◕

◕ ‿ ◕ Exam ◕ ‿ ◕
Monday, 12 March 2012 | 03:47 | 0 comments





Ehem ehem  jawap salam tu jangan tak jawap okeyh baby ! hehe..Lama tak update kan .. Btw aku nk luahkan perasaan aku ni… haiyya Aku  takut sangat ouh for exam SPM serious Im Not Ready For That ! Adess cepatnye masa berlalu .. Aku rasa mcm baru semalam aku masuk sekolah  menengah .. whuaaaaaaaaaaaa. Pejam celik pejam celik . Dah besar dah cik Mimi kitaniy . Dah Form 5! Arhhhh ! tak cye tak cye ! Tua nye akuu ni !!  eh tak lah aku kecik lagi kan … Blom nk abis sekolah kan kan ? Pless said aku tengah mimpi ! yeahhh (Y_Y) aku tak mimpi la ngekk ! So kalu yak mimpi “CIK MIMI SYAHIRA TOLONG SERIOUS YE DENGAN EXAM ANDA! NO PLAYING ANYMORE~ “
ermm aku tak nk tension tension la pasal benda lain . aku nk ten sion pasal SPM je .. Benda lain aku nk simpan dalam poket dulu … hehe! Btw aku akan buat yang termampu and aku hope sangat aku dapat capai ape yang aku nk nie …

Aku nk skor A Dalam


- BI
- BM
    - AGAMA
         - PEDAGAGAN
- SENI

CRIDET
- MATH
   -SEJARAH

-SAINS

that’s all . aku nk buat ape yang termampulah … Hope harapan aku tercapai . korang pon sama sama doakan aku ye .. Love you guys ! muahhh



This Is My Afnan ♥ ( TInggal Kenangan )
Saturday, 25 February 2012 | 22:21 | 0 comments
Ahmad Afnan Norazdi  

Ehem ehem ! nak cerita sikid nieyh . yang kat atas ni ... Afnan tau ! This is my ex boyfie . he is so cute right? Like David Archuletha ! haha Awww ! He stay at Nilai ,Negeri9 . bekas budaks sekolah SMK Kompleks KLIA. Tahun  2012 nieyh umor die 18years old .  hihihi <3 12.febuary .2012  He is everything . I’m wish our relationship can be long forever !  hehehe ! Btw kalau nk tau kitaorg banyak giler perangai yang sama . peragai ape korang nk tau ? Hahaha ! Tak perlu lah sayangg !! Buruks tau !!

alhamdulilah kami memahami . bcoz kami bnyak senasib . Dan alhamdulilah die tak pernah sakitkan aty saya lagi . Hope awak tak sakit kan aty saya ye . Sakit aty sikit sikit takpa. btw jodoh kitaorg tak lama coz duduk jauh la konon . urm tapi takpelah janji awak still jadi kawan tempat saya mengadu <3

 
http://www.youtube.com/watch?v=GGVzyBjPBdU
<3  This video khas buat baby afnan saya <3








Old things