Welcome To my Blog
Mimi Syahira Binti Mohd Sahid
18 years old
Taken By Muhammad Shahin
My First Facebook Full
My Secound Facebook
Second Blogger



Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
◕ ‿ ◕ My heart was broken baby ◕ ‿ ◕
Thursday, 15 March 2012 | 21:37 | 0 comments




hey guys out there ! Thanks bcoz sudi melawat blogger syahira .. Today syahira wanna told  you about that My  heart was  broken baby ! Im so sad wahai encik  ahmad afnan Y_Y ..
Now syahira dah single . Dan syahira tak nak ade sesiapa gantikan tempat encik ahmad afnan .. Afnan lah  lelaki paling bermakna yang pernah syahira couple .. Syahira tak pernah sayang lelaki macam syahira sayang afnan . Afnan couple yang paling comel , sweet dan memahami syahira . Sumpah afnan ! Syahira tak akan pernah lupakan afnan ! Becoz you are my frist love ! Afnan , syahira lepaskan afnan sebab mungkin afnan perlukan peluang untuk enjoy kan .
So Kita “
Putus buat sementara “ insyaalah sayang kalau kita ade jodoh pasti satu hari nanti kita akan bersatu balik 
◕ ‿ ◕ Dan syahira berharap afnan tak akan lupakan syahira jugak ye .. Sekarang syahira nk tumpukan pelajaran dengan sepenuhnye sebab syahira rasa syahira agak serabut la bila kita couple jauh jauh ni kan .. So syahira redha je ape yang syahira Nampak sekarang kat facebook afnan ◕ ‿ ◕ Afnan saya sayang awak ! saya nak Nampak awak bahagia .. Mungkin saya tak bole buat awak bahagia . Saya harap orang yang gantikan tempat saya tu bole buat awak bahagia .. Dan saya nak awak tahu hati saya milik awak selamanya .. Saya akan tggu awak sampai saya benar benar tak larat nk tggu . hehehe ! jangan risau kalau saya ade penganti awak .
 saya nak .awak orang pertama yang tahu , yang da ade orang lain yang bole buat saya bahagia sayang!!  Errmmm .. tapi buat masa nie hati saya belum terbuka untuk sape sape .. sebab takde sape yang lagi perfect dari awak ! saya nak kalau ade sesiapa yang nak gantikan tempat awak tu . Kalau bole perangai die saling tak tumpah macam awak ! sebab die akan buat macam awak yang berada di depan saya … Seriously dalam hati kecil saya berkata kata “Tiada sape yang bole buat mcm awak buat saya bahagia “  saya rasa bersyukur dapat kenal awak .. Lelaki seperti awaklah yang saya idam idamkan selama ni .. tak sangka ade jugak lelaki idaman ku dalam dunia ni . hehehe
J Awak ! thanks ye selama kita couple saya happy sangat  ! Awak pandai jaga hati saya .. Awak pandai buat saya jelous pandai pujuk .. Awak pandai buat saya gelak , menangis ,marah ! hahaha ! you are so sweet and nice bf pernah saya ade .. My memory with you will always be nice and sweet .. Thanks you for being with me ◕ ‿ ◕
I LOVE YOU VERY MUCH ! ALL MY LIFE I WILL REMEMBER YOU ! I NEVER LET YOU GO FROM MY LIFE 
◕ ‿ ◕


Old things | New things