Welcome To my Blog
Mimi Syahira Binti Mohd Sahid
18 years old
Taken By Muhammad Shahin
My First Facebook Full
My Secound Facebook
Second Blogger



Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
◕ ‿ ◕ Exam ◕ ‿ ◕
Monday, 12 March 2012 | 03:47 | 0 comments





Ehem ehem  jawap salam tu jangan tak jawap okeyh baby ! hehe..Lama tak update kan .. Btw aku nk luahkan perasaan aku ni… haiyya Aku  takut sangat ouh for exam SPM serious Im Not Ready For That ! Adess cepatnye masa berlalu .. Aku rasa mcm baru semalam aku masuk sekolah  menengah .. whuaaaaaaaaaaaa. Pejam celik pejam celik . Dah besar dah cik Mimi kitaniy . Dah Form 5! Arhhhh ! tak cye tak cye ! Tua nye akuu ni !!  eh tak lah aku kecik lagi kan … Blom nk abis sekolah kan kan ? Pless said aku tengah mimpi ! yeahhh (Y_Y) aku tak mimpi la ngekk ! So kalu yak mimpi “CIK MIMI SYAHIRA TOLONG SERIOUS YE DENGAN EXAM ANDA! NO PLAYING ANYMORE~ “
ermm aku tak nk tension tension la pasal benda lain . aku nk ten sion pasal SPM je .. Benda lain aku nk simpan dalam poket dulu … hehe! Btw aku akan buat yang termampu and aku hope sangat aku dapat capai ape yang aku nk nie …

Aku nk skor A Dalam


- BI
- BM
    - AGAMA
         - PEDAGAGAN
- SENI

CRIDET
- MATH
   -SEJARAH

-SAINS

that’s all . aku nk buat ape yang termampulah … Hope harapan aku tercapai . korang pon sama sama doakan aku ye .. Love you guys ! muahhh




Old things | New things