Welcome To my Blog
Mimi Syahira Binti Mohd Sahid
18 years old
Taken By Muhammad Shahin
My First Facebook Full
My Secound Facebook
Second Blogger



Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Ke manakah Diriku Menghilagg ?
Thursday, 12 April 2012 | 02:40 | 0 comments

Hye hye hye ! aku kembali …eh eh mesti korang rindu aku kankan ? tertanya tanya tak kemanakah diriku ? Werkk!! “cik mimi syahira bukan artis pons ! ngekk sampai orang nak cari hang kans? Grr ” :P Koerang koerang koerangg ,soryy arhh tau sbb baru nak update blog.. huhuh ! act aku tak tau nak update apa kat blog nieyh ! maklum la , aku rasa blog ni special sangat ! grr special ke? Tah lah .. Korang rasa?  Sebenarnya aku ada 2 blog.. Lagi satu blog tu pelik sikit namanya syahiragedik@blogsport.com pelik kan mengaku gedik ? hahaha ! susah kan nk jumpa orang mcm aku ni mengaku gediks !!  Terbaik lah kau sayanggs ! *woi puji diri sedirilah kau gediks ! * Bio lah kans! Kau jeles ke babe?  Lalalalal !  woi woi woi korang yang tengah baca nie , rajin btol kans! Btw tahnks sangat sangat tau ! Sayangg korang kerana sudi baca blog aku yang tak seberapa menarik ceritanya nieyh  !! Korangg da makn ?? eh eh kowang kowang ada twitter tak ?? Ada?? Kalau ada tolonggg ! hehehe ! Folow la aku yea sayanggg ! tak tau nak follow kat mne?? Kau Nampak tak burung kat blog aku yang comel nieyh ? hah tekan dia .. jumpa la sayangg ! Ada facebook ? mesti ada kan ?  Kalu ada … Add la sayang oi ! aku ada 3 acc tau ! frist acc aku da full .. Tapi mne mne yang rajin nk tekan add as friend to , tekan je lah takde masalah , kalau facebook send request  kat aku , aku appve  ye sayangg! Tapi ada syarat … “Amboi syarat syarat plak aku nieyh !” Syarat syaratnya ialah >> Gambar Facebook anda hendaklah gambar sendiri okegg!  Aku tak minat gambar gambar cartoon nieyh <<
harap maaf lah ye kalau aku tak appve jangan kata aku bajet plak yerr! Aku tak bajet lah sayangg ..  Sape kenal aku tau le aku cam ne kan ? nak tau mcam ne perangai aku ?  Okeyy aku bagi tau sikid sikid ye baby !! Aku manja , Aku suka membebel , Aku Take care orang nye ..  Macam macam lagi ah , nak tau perangai aku ? kenal aku dulu oke ..  hah larat tak nak baca ag nieyh  hah ? ala lagi sikit je nak cerita pasal  Pantang pantang aku palk ialah


>> Tak Kenal aku betul betul then nak kutuk aku lebeh lebeh mmgFUCKING  THIS PERSONkalau kau bukan aku buat dairy tak payah lah nak story lebih pasal aku ye ?  Ada orang tertentu je tau pasal aku A-Z  okeh ! Dan dan dan aku benci orang yang kutuk aku kat blakang blakang nieyh .. <<

Terutamanya kawan perempuan aku .. hurmm aku tak tau napa kaum perempuan suka kutuk blakang ye? Aku puns perempuan gaxx . hurmmm Seriously aku cakap ngan kowang aku takde bestfriend girls ! yang aku angap bestfriends  semuanya tikam aku . boleh burukan akulagi demi kepentingan diri sendiri .. Aku terima kasih sanggat kowt ! hurmm .. Aku doakan kau bahagia atas kejatuhan maruah aku ye kwans ! Grr sabar je lha kans ? Allah sayang orang yang sabar ! btol ark ? ? Kowang nak tau ark ? cakap nak cakap nak ! hehehe ! Bestfriend aku kebanyakanya adalah lelaki tau! Sebab lelaki nieyh lain sikid , memahami .. huhuhu ! tak semua orang arhh tok jenis gak en ?  Eh korang jangan ingat aku takde members pompn plak ! Ada lah .. huhuhu ! NAk tgok dowang ark ? tgok arhh Blog num dua aku uh ! Tgok tau tau ? Hehe sorry eyh  penat korang baca kans ? alalo tak banyak sangat pon kans? Blog orang lain lagi banyak  membebel tau ! btw thanks sanagat sangat sebab sudi baca blog aku !! Sayangg korang arhh ! Rasa nak nangis je rasa terharunya .. Waaaaaaaaaaaaaaaa~(LOL) hahahha ! (^_^) chil la beb btol ark ? hihih ! Chil chil chil !  Woi korang jangan lupa da add facebook aku tuh jangan lupa like page aku tau tau ? “amboi ada page kak ?” hehehe !  kenapa kenapa ? tak salah kan aku nak buat pagE? Alahhh semua orang bole buat la sayangg ! kan kan ?? jawap ye ye ye!!!!  Alalolo Kesiannya dia penat baca ye ! okelah see you nxt post keyhhh !!! Muahhxxxx! <3



P/S : sorry disebabkan aku mangsa SPM maybe aku takde masauntk semua ni .. tapi kalu ada masa jnji jumpa korang kat 3 tempat tu okengg ? hehe !(^_^)

Labels:



Old things | New things